Acasă Aparate foto Panasonic G9 împrumută senzorul de 20.3 megapixeli de pe GH5; mirrorless ce...

Panasonic G9 împrumută senzorul de 20.3 megapixeli de pe GH5; mirrorless ce poate realiza fotografii de 80 mpx

0
1025
Panasonic G9

O nouă lansare din lumea aparatelor foto mirrorless vine astăzi și vorbim despre Panasonic G9 după cum ați aflat deja și din titlu. Acest nou dispozitiv împrumută senzorul de 20.3 megapixeli de pe camera GH5 și dispune de o carcasă mai compactă realizată din aliaj de magneziu.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Este rezistentă la contactul cu apa și aflăm că senzorul mai sus menționat este livrat fără filtrul low-pass. Poate filma 4K Ultra HD la 60 cadre pe secundă și o capabilitate specială este aceea de a realiza fotografii la o calitate uimitoare de 80 megapixeli prin combinarea a 8 imagini separate.

Panasonic G9

 Senzorul de pe G9 a fost modificat pentru a se obține o viteză de autofocalizare superioară și pentru o performanță sporită. Se ajunge astfel la o viteză de focalizare de numai 0.4 secunde în anumite condiții și avem parte aici și de tehnologie de tracking avansată.

Panasonic G9

Poate captura imagini la 20.3 megapixeli în modul burst la 60 fps în mod AF-S, sau la 20 fps în modul AF-C folosind shutter-ul electronic. Se oferă și stabilizare pe 4 axe, un vizor electronic OLED, display tactil LCD de 3 inch, sloturi duale microSD, conectivitate Wi-Fi și Bluetooth 4.0.

Are și un joystick pentru focalizare și compatibilitate cu carduri UHS-II. Panasonic G9 va costa 1.700 dolari în versiunea body și aflați că aceast ajunge la vânzare din ianuarie 2018 alături de alte accesorii precum obiective și grip-uri baterie.