O versiune îmbunătățită a lui Samsung Galaxy A21s este anunțată

0
1339
O versiune îmbunătățită a lui Samsung Galaxy A21s este anunțată

În luna mai, Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy A21s, însă, acesta a fost lansat oficial cu întârziere. Recent, în India, a fost dezvăluită o nouă versiune a acestui telefon. Conform rapoartelor NDTV, varianta indiană a telefonului Samsung Galaxy A21s crește cantitatea de memorie RAM disponibilă, astfel ajungând la 6GB, cât și a spațiului de stocare disponibil.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum ne dezvăluie sursa, prețul acestui telefon – Samsung Galaxy A21s – cu 128 GB spațiu de stocare este de 17.499 rupii (aproximativ 240 USD). Comparativ cu versiunea anterioară, prețul noii variante nu este foarte ridicat. Memoria RAM disponibilă acum, face ca telefonul să devină mult mai durabil odată cu trecerea timpului. De alt fel, stocarea crescută a dispozitivului nu este un lucru rău, chiar daca la bord avem disponibil și un slot microSD.

În rest, noul Samsung Galaxy A21s vine cu aceleași caracteristici ca și versiunea standard. Partea frontală a telefonului prezintă un ecran de 6,5 inci de tip Infinity-O cu o rezoluție de 1600 × 720.  În spate, avem la dispoziție o cameră quad ce integrează un senzor principal de 48MP. De asemenea, regăsim un obiectiv cu unghi larg de 8 MP și două obiective secundare. Tot pe spate este plasat și senzorul de amprente al telefonului. Camera selfie are o rezoluție de 13MP.

Modelul lansat anterior era disponibil în patru culori: negru, alb, albastru și roșu. Sub capotă, regăsim același procesor, Samsung Exynos 850 tactat la 2Ghz. Bateria este generoasă, cu o capacitate de 5000mAh ce vine cu încărcare la 15W.

Noua versiune de Samsung Galaxy A21s vine cu o îmbunătățire substanțială a memoriei RAM, care își va pune amprenta asupra performanței generale. Ar trebui, totuși, să ținem cont de faptul că acesta este un smartphone din categoria low-end cu câteva puncte forte.

Concluzii

Pare-că Samsung încearcă să adune în portofoliu multiple variante pentru toate grupele de vârstă. Seria Galaxy A este gama low-mid-range a companiei, ce are mulți fani și se bucură de popularitate, atât în România, cât și în afară. Compania are parte de concurență serioasă din partea firmelor precum Xiaomi, Vivo și Realme. Punctele forte ale noii versiuni rămân memoria RAM, spațiul de stocare, dar și prețul competitiv. Rămâne de văzut dacă noua versiune a telefonului va ajunge și pe plan local. Specificațiile complete, cât si disponibilitatea și prețurile actualizate pe plan local ale dispozitivului sunt disponibile prin intermediul mobilissimo.ro.