Noul iPad Air ar putea fi disponibil curând

0
961

Nu există nicio îndoială că noul iPad Air este una dintre cele mai așteptate tablete de la Apple din ultimii ani. Această tabletă cu un design reimaginat primește un aspect uimitor, cât și o putere de procesare îmbunătățită datorită procesorului A14 Bionic. Apple a anunțat lansarea noului său iPad Air luna trecută, în cadrul evenimentului său “Time Flies“. Cu toate acestea, de atunci, tot ce ni s-a spus este că această versiune actualizată a tabletei va fi disponibilă spre comercializare în luna octombrie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Mâine se organizează evenimentul Apple de lansare al noilor iPhone-uri și inovații ale companiei. Odată cu noile modele de iPhone 12 și alte anunțuri importante, este posibil să aflăm și o data oficială de comercializare a noului iPad Air.

Când se preconizează disponibilitatea noului dispozitiv?

Un motiv pentru care credem că Apple va anunța disponibilitatea noii tablete mâine, este o postare pe Twitter a lui Mark Gurman. Faimosul tipster, a declarat că magazinele Apple se pregătesc să aducă în stoc noile dispozitive.

În postările de pe rețeaua de socializare, Gurman spune:

“Materialele de promovare  pentru noul iPad Air încep să aterizeze în magazine, sugerând o lansare mai devreme decât ne-am aștepta”

După această postare, a urmat un nou Tweet:

“Dispozitivele noi au început să fie livrate în magazinele Apple  – probabil că iPad Air va fi pus spre vânzare luna aceasta”

Nu există niciun anunț oficial din partea Apple despre momentul în care iPad Air va ajunge în magazine. Având însă în vedere că suntem aproape la jumătatea lunii octombrie, asta s-ar putea schimba curând. Noul iPad Air nu seamănă deloc cu modelul precedent. Marginile subțiri, aduc o nouă experiență și conferă un look fresh pentru serie. Înseamnă că utilizatorii vor primi o tabletă cu un ecran cu tehnologie Liquid Retina de 10,9 inci (mai mare), cu margini mult mai subțiri ce îl face să semene mult mai mult cu iPad-ul din gama premium al companiei – iPad Pro.

Noua tabletă aduce îmbunătățiri substanțiale

Sub noua carcasă avem la dispoziție cel mai recent și puternic cip grafic – A14 Bionic. Acesta reușește să transforme noul iPad Air în cea mai rapidă tabletă disponibilă de către producător până acum.

Un alt bonus adus pe noul dispozitiv îl constituie posibilitatea folosirii unui Apple Pencil de generație nouă. Până anul trecut, seria Air putea folosi doar prima generație a acestuia. Faptul că noua tabletă poate folosi noul Apple Pencil aduce mai multă precizie, cât și posibilitatea de încărcare wireless prin prinderea magnetică a acestuia de marginea dispozitivului.

Noua generație de tastatură Magic Keyboard, este de asemenea compatibilă și transformă tableta într-un soi de mini-laptop. Portul Lightning a fost schimbat în favoarea unuia USB-C, mult mai facil și rapid. Noul iPad vine în variante vibrante de culoare: verde, albastru deschis, rose gold, dar și clasicele argintiu și space gray.

Astăzi suntem încântați să introducem un iPad Air complet reimaginat și mult mai puternic, prin intermediul celui mai puternic cip realizat vreodată de Apple, noul A14 Bionic, a declarat Greg Joswiak, vicepreședintele senior Apple pentru Marketing la nivel mondial.

Cu un nou design, ecranul cu tehnologie Liquid Retina de 10.9 inci, Touch ID de generație nouă și o performanță sporită, Noul iPad Air oferă clienților caracteristici profesionale la un preț și mai accesibil

Noua tabletă va fi disponibilă în variante de 64GB sau 256GB de stocare, la prețuri începând cu $599. Vă reanunțăm faptul că mâine, 13 octombrie, va avea loc marele eveniment Apple. Pe lângă lansarea noilor inovații din partea companiei americane, sperăm că vom primi informații oficiale despre disponibilitatea noului iPad Air.