NVDIA anunță noile PC-uri GeForce GTX Battlebox ce vin în configurațiile Essential și Ultimate; curând la vânzare în România!

1
1064

Noua generație de PC-uri GeForce GTX Battlebox este anunțată astăzi oficial de către NVIDIA, computere concepute special pentru utilizatorii care doresc să scape de sarcina dificilă de a-și alege sau a-și construi un calculatorul potrivit pentru rularea jocurilor preferate.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele de față sunt rezultatul unei colaborări cu integratori de sistem de top și cu gameri profesioniști. Se pune astfel la dispoziția gamerilor toate componentele necesare pentru ca aceștia să beneficieze de o experiență de gaming intensă bazată pe cele mai bune plăci grafice, procesoare, memorii și display-uri – componente proiectate să funcționeze fiabil.

Aflați că avem două configurații disponibile pentru moment, cea Essential fiind echipamentul recomanda pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch și League of Legends, acesta fiind echipat cu placa grafic GeForce GTX 1060 care oferă o rezoluție de 1080p și 60 cadre pe secunde.

De asemenea, există și varianta Ultimate ce se bazează pe un procesor Intel Core i7 sau un AMD Ryzen 7, pe o placă grafică GeForce GTX 1080 Ti și pe 16 GB memorie RAM. Acestea sunt specificațiile minime pentru PC-urile Battlebox, dar pe piață vom găsi configurații și mai puternice.

Curând, aceste computere vor fi disponibile în România prin intermediul retailerilor eMAG, PC Garage și Altex!