BMW Concept Seria 8 ne dezvăluie cum ar putea arăta versiunea de serie ce se lansează anul viitor

1
1049

În cursul zilei de ieri, germanii de la BMW ne-au uimit complet odată cu prezentarea lui BMW Concept Seria 8, un spectaculos coupe de lux ce cu siguranță a lăsat fanii brandului cu gura căscată. Liniile de design sportive și uriașa grilă frontală arată de-a dreptul magnific și remarcăm și câteva elemente împrumutate de la hibridul i8.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Luxul este cuvântul de ordine în cazul de față și aflăm că anul viitor cei de la BMW vor prezenta oficial versiunea de serie care ar putea arăta foarte similară cu acest concept. De asemenea, suntem informați că după debutul noului Seria 8 se va renunța la Seria 6, cu mențiunea că linia de design de pe Seria 6 va fi implementată pe Seria 5 Gran Turismo.

Aflăm că la capitolul motorizări, BMW ar putea oferi pe varianta entry-level un motor turbocharged de 3 litri în 6 cilindri, în vreme ce versiunile mai puternice din gamă s-ar putea baza pe o unitate twin-turbo V8 de 4.4 litri precum cea văzută pe 750i care dezvoltă 445 cai putere.

Nu vor lipsi nici variantele pe diesel (probabil un motor twin-turbo 3.0 litri) și nici posibilitatea unui hibrid. Standard vom primi o cutie automată în 8 viteze și opțional sistemul AWD xDrive. Prețul va fi cu siguranță unul pe măsură și până când vom vedea asemenea bijuterii pe străzi, ne delectăm cu imaginile și clipurile puse la dispoziție de către constructorul german.