ASUS Republic of Gamers anunţă plăcile de bază Strix H270I Gaming, B250I Gaming

0
1223

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunţat în această săptămână lansarea noilor plăci de bază mini-ITX Strix H270I Gaming şi B250I Gaming. Acestea combină atributele ideale dorite de gamer, precum un design agresiv la performanţe de top şi un sunet optim.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ROG Strix H270I Gaming vine cu chipset Intel H270, iar Strix B250I Gaming se bazează pe chipset Intel B250. Ambele noi modele suportă tehnologii Intel Core de generaţie a şaptea şi aduc design cu heatsink dublu etajat. Iluminarea ASUS Aura Sync RGB e la posturi, plus sunet SupremeFX, cu codec S1220A, adaptor de reţea Intel Gigabit LAN şi două sloturi M.2.

ASUS a implementat şi funcţii ROG exclusive pentru stabilitate şi operare eficientă. Datorită acelui heatsink dublu etajat SSD-urile M2 pot fi amplasate deasupra radiatorului PCH, pentru a economisi spaţiu şi îmbunătăţi disiparea căldurii cu până la 20 de grade Celsius. Cine vrea să aibă şi un sistem flashy nu doar puternic se va folosi de tehnologia de iluminare ASUS Aura Sync RGB LED, cu conector RGB integrat pe placă.

De sunet se ocupă codecul SupremeFX S1220A, care oferă un raport semnal-zgomot de 113 dB pe intrarea line-in. La ieşirea de linie primim 120 dB SNR, sunetul fiind excelent. Puteţi controla şi la nivel software sonorizarea, folosind Sonic Studio III şi Sonic Radar III. Primim şi suport pentru viteze optime la conexiunea Internet, cu ajutorul modulului Intel Gigabit Ethernet de nouă generaţie, dar şi suportului 2×2 WiFi cu MU-MIMO.

ASUS a integrat şi un slot PCIe, cu rol de retenţie superioară şi rezistenţa la forţele de forfecare. Ambele plăci de bază sunt disponibile pentru utilizatorii din România în acest moment.