Noul smartwatch Fitbit Versa este un model unisex, care vine cu senzor de oxigen

1
988

Am văzut recent scăpări de randari pentru un nou smartwatch Fitbit, de această dată unul ceva mai mic şi compact, care ar atrage publicul feminin. Azi aflăm că numele său este Fitbit Versa şi este de fapt un device unisex. Fitbit e nouă pe piaţa smartwatchurilor, avându-l doar pe Ionic în acest segment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Compania produce mai degrabă brăţări de fitness decât ceasuri inteligente. Ionic avea rolul de a afişa notificări legate de mesaje, apeluri, aplicaţii, preluate de pe telefon, dar avea şi GPS şi un sistem de plăţi. În continuarea sa vine acest Versa, care are un design ce aduce cu modelul Fitbit Blaze.

Gadgetul va fi rezistent la apă, până la o adâncime de 50 de metri şi ar trebui să aibă dotări similare cu Ionic, minus GPS totuşi. Va avea totuşi un senzor care indică nivelul de oxigen din sânge. Cu ajutorul său va monitoriza apneea nocturnă, ajutând persoanele care suferă de ea să identifice momentele critice peste noapte. Preţul va fi mai accesibil decât la Ionic, care se vinde la 300 de dolari.

Noul purtabil va sosi pe negru, argintiu, auriu rose şi o nuanţă “cărbune”. Corpul său aminteşte de cel al unui Apple Watch, doar că având muchiile ceva mai înclinate. Aminteşte şi de un Pebble Time 2 poate.