Tunelurile create de Boring Company sub Los Angeles vor pune accentul pe transportul în comun

0
969

Încă de anul trecut am aflat informații despre tunelul de transport de sub Los Angeles creat de către firma lui Elon Musk și anume Boring Company. Am văzut chiar și fotografii din tunelul cu pricina, iar astăzi descoperim că focusul va fi pus în cazul de față pe transportul în comun mai degrabă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vestea vine chiar din partea lui Elon care a dezvăluit acest detaliu pe contul personal de Twitter, acolo unde a precizat că accentul se va pune pe transportul în comun și mai puțin pe cel realizat cu automobilele personale. Astfel, putem vorbi aici despre o formă de transport rapid în masă.

Boring Company

Odată cu această declarație a fost postat și un gif concept pentru vehiculul ce va transporta într-o clipită călătorii dintr-un loc în altul cu o viteză de peste 200 km/h. Acest vehicul seamănă cu un soi de autobuz al viitorului care va coborî în subteran până la tunelul de transport cu ajutorul unui lift special.

Nu este însă clar când vom asistat la debutul comercial al acestei metode de transport, dar după cum am văzut, tot ce își propune ingeniosul Elon Musk, ajunge realitate la un moment dat sau altul.