Fitbit pregăteşte un smartwatch cu preţ accesibil; Iată-l scăpat pe web

1
1089

Fitbit a lansat recent o versiune Adidas a smartwatchului său Ionic, iar acum lucrează la ceva cu adevărat special. În general produsele companiei sunt apreciate pentru funcţii, dar sunt şi ceva mai exclusiviste prin prisma preţului. Ei bine, Fitbit vrea să lanseze în sfârşit şi un purtabil mai accesibil, iar azi avem detalii şi o imagine.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Terminalul vine cu un watch face similar cu cel pe care le-am văzut şi pe alte Fitbit-uri, doar că acest model pare ceva mai mic şi mai subţire. Va sosi pe negru, argintiu, rose gold şi o nuanţă cunoscută drept “cărbune”. Va veni cu GPS acest ceas accesibil şi va rezista la apă până la o adâncime de 50 metri, funcţie tipică pentru Fitbit.

Sursele afirmă că acest smartwatch va avea un oximetru la bord, un senzor care indică nivelul de oxigenare a sângelui. Platforma aleasă aici e similară cu cea de pe Ionic. Lansarea acestui purtabil accesibil are loc la primăvară, deşi nimic nu e bătut în cuie. Aparent capetele iluminate de la Fitbit au considerat că Ionic nu prinde la publicul feminin, de aici şi nevoia unui model mai subţire, compact, sexy.

De aceea vedem un terminal mai compact. În cadrul portofoliului Fitbit, această unitate o va înlocui pe cea Blaze şi ar putea chiar purta numele de Blaze 2. O funcţionalitate interesantă a senzorului de oxigen e că va ajuta cu apneea nocturnă.