Fitbit Ionic: Adidas Edition devine oficial, vine cu noi curele, softuri Adidas

1
1409

Dacă Apple a lansat smartwatchuri în parteneriat cu Nike, Fitbit pare să prefere opţiunea Adidas. Ca atare numele mare din zona purtabilelor a lansat în această săptămână modelul Fitbit Ionic: Adidas Edition, pe care îl puteţi admira mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La bază acesta este acelaşi Fitbit Ionic de anul trecut, doar că vine cu o curea specială creată de Adidas. Va avea şi un watch face special realizat tot de către producătorul de pantofi sport. Adidas mai oferă la pachet şi aplicaţia sa Train, care include diferite mecanisme de monitorizare a efortului. Fiecare dintre programele de sport este realizat de către o echipă de experţi în fitness, care au expertiza a zeci de ani în domeniu.

Softul este gândit atât pentru alergătorul amator, cât şi pentru atleţi şi joggeri pro. Aplicaţia vă oferă şi ponturi despre stretching, stabilitate la alergare şi metabolism. Revenind la acea curea specială, ea vine pe o combinaţie de două culori şi e fabricată dintr-un material special care permite pielii să respire. Va fi disponibilă pe nuanţele Ink Blue şi Ice Gray, iar ceasul are carcasa pe nuanţa Silver Gray.

Fitbit Ionic: Adidas Edition e disponibil la precomandă începând cu data de 19 martie, la preţul de 329.95 dolari. Vine cu GPS, senzor de puls, rezistenţă la apă şi autonomie de până la 5 zile.