Noul monitor Philips cu SmoothTouch duce tactilitatea la un nou nivel

0
1224

MMD a lansat noul monitor Philips 242B9T în această săptămână, un monitor cu diagonală de 24 inch şi cu tehnologie SmoothTouch. Ce înseamnă asta? E vorba despre un display cu imagine Full HD, aspect 16:9 şi cu răspuns precis şi imediat la atingere şi input.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Oferă input tactil în 10 puncte şi asta foarte intuitiv. Avem de-a face şi cu un monitor Philips care vine cu protecţie IP54 contra prafului şi apei, dar şi protecţie a ochilor contra luminii nocive. Standul flexibil face produsul versabil, iar acest model este conceput pentru cei din industria hotelieră, magazine, restaurante şi educaţie.

Acest monitor este gândit să permită scrierea pe ecran cu 10 degete, dar aduce şi suport pentru stylus. Va fi bun pentru aplicaţii bazate pe atingere, proiecte profesionale colaborative, jocuri tactile şi multe alte sarcini de gen. Are un suport SmartStand cu articulaţie flexibilă în formă de Z, care îl face uşor de ajustat la orice unghi doriţi. Vine şi cu tehnologie SmartContrast pentru o calitate crescută a experienţei de vizionare, dar şi un negru întunecat şi lumini puternice.

Pe partea de conectivitate avem HDMI 1.4, DVI-D, VGA şi DisplayPort 1.2, dar şi două porturi USB 3.1 cu încărcare rapidă. Monitorul Philips 242B9T va fi disponibil la preţul de 1389 lei în perioada următoare.