Noul emulator Windows 10X (Build 19578) este acum disponibil și îl poți încerca chiar dacă nu ești insider

0
987

La 4 săptămâni distanță de la lansarea primului emulator Windows 10X, iată că Microsoft anunță astăzi noul release. Vorbim despre versiunea ce poartă numărul de build 19578 și care se livrează alături de Microsoft Emulator (build 1.1.54.0). Mai multe detalii descoperim din rândurile de mai jos!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflați pentru început că acesta ne oferă un preview asupra modului în care va funcționa și arăta interfața duală de pe pliabilul Microsoft Duo. Suntem informați că există unele noutăți interesante aici, dar și că de această dată îl putem instala pe orice PC cu procesor Intel la bord.

Windows 10X

Poate fi testat de oricine, fără a fii nevoie să fiți membri insider. Cât despre update-urile aduse lui Microsoft Emulator, aflăm că de acum înainte vom putea verifica actualizările disponibile pentru Windows 10X. Asta înseamnă că nu mai trebuie să utilizăm link-ul Store, astfel că lucrurile se simplifică.

Nu în ultimul rând, Microsoft spune că aplicațiile Win32 vor folosi tiparul de “fereastră” predefinit din Windows 10X. Acesta este un format mai prietenos cu dispozitivele W10X care vor fi pliabile sau echipate cu două display-uri. Noul build Windows 10X poate fi descărcat de aici, iar Microsoft Emulator de aici.