Noul aparat foto mirrorless Canon ar urma să vină luna viitoare

0
900

Canon lucrează de ceva vreme la un aparat foto mirrorless, cu zvonuri datând încă de la începutul anului trecut. Acum aflăm că noul aparat foto mirrorless full frame ar sosi chiar luna viitoare. Motivul pentru care ştim de debut e că firma a trimis invitaţii retailerilor şi VIP-urilor pentru eveniment.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Doar CEO şi oficiali de top au fost invitaţi şi până şi reprezentanţii de vânzări au rămas pe afară. Designul invitaţiei este complex şi elaborat, cu imprimeu pe o hârtie grea şi glossy. Este afişată silueta unei camere care aduce cu Canon EOS M6, dar cu un decupaj unde ar trebui să fie plasat senzorul. Acesta ar fi un indiciu că avem un aparat mirrorless full frame aici.

Canon a declarat într-un interviu recent că nu le-a mers prea bine cu produsele de tip mirrorless în ultimii ani, după cum chiar CEO-ul a recunoscut. Zvonurile afirmă că noul aparat ar putea veni cu filmare 4K şi un senzor dedicat. O altă teorie spunea că ar fi refolosit un senzor full frame de pe Canon EOS 6D Mark II sau EOS 5D Mark IV. Pentru a ajunge din urmă rivalii Canon are de gând să deschidă un centru R&D în Silicon Valley, unde vor crea tehnologii noi.

Aflăm mai multe detalii despre produs luna viitoare.