Noua gamă de căşti Philips Sport este pentru sportivii care se antrenează acasă sau în aer liber

0
1550

Philips Sport este cea mai nouă serie de căşti pentru cei cu un stil de viaţă activ, indiferent că se antrenează în casă în această perioadă, sau în jurul blocului pe timp de izolare. Philips a inclus în gama sa Sports 3 noi modele: căştile on-ear SH402, modelul wireless SN503 şi varianta true wireless T702.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele sunt rezistente la apă şi transpiraţie, sunt uşor de curăţat şi toate 3 au izolare excelentă a zgomotului de fond în mod pasiv. De remarcat şi că modelul ST702 include curăţare cu lumină UV în carcasa de încărcare. SN503 vine cu unul dintre cele mai mici monitoare de ritm cardiac din lume, pentru a ne ajuta să monitorizăm mai bine exerciţiile fiizce. Dispozitivele se conectează via Bluetooth 5.0 şi vin cu încărcare rapidă. Gama de căşti Philips Sport aduce rezistenta la stropire şi la apă, iar produsele sunt uşor de curăţat.

SN503 vine cu difuzoare de 6 mm, iar monitorul său de ritm cardiac este compatibil cu aplicaţii de sport, fitness şi sănătate, precum Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Runtastic şi multe altele. Vin cu 3 dopuri din silicon de rezervă pentru o potrivire perfectă, dar şi aripi moi pentru siguranţă şi confort în ureche. Mai au şi împerechere inteligentă cu smartphone-ul via Bluetooth şi microfon încorporat cu anulare a ecoului pentru un sunet clar. Oferă 6 ore de redare cu o singură încărcare şi monitorizare de ritm cardiac.

Modelul ST702 este o pereche de căşti true wireless, cu curăţare UV, carcasă portabilă de încărcare ce încape în buzunar şi 6 ore de autonomie. Încărcarea rapidă aduce 90 de minute de autonomie după 15 minute de alimentare. Au bas puternic, difuzoare de 6 mm şi comenzi tactile pe cască.

Căştile SH402 se diferenţiază de cele de mai sus pentru că au un design on ear. Vin cu certificare IPX4 pentru rezistenţa la stropire şi transpiraţie, încărcare rapidă (10 minute înseamnă 2 ore autonomie), dar şi o autonomie totală de 20 de ore. Au un gel special de răcire în pernele ce acoperă urechile pentru a preveni încălzirea excesivă a cupelor. Vin cu difuzoare de 40 mm şi sunet detaliat, cu bas puternic şi izolare în mod pasiv a zgomotului de fundal.