Nooka Space, rețeaua de birouri de proximitate inteligente și mobile, vine în România!

0
3630
Nooka Space, rețeaua de birouri de proximitate inteligente și mobile, vine în România!

Nooka Space este prima rețea din lume de birouri smart individuale de proximitate. Acestea sunt complet echipate cu tehnologii de ultimă generație și WiFi și pot fi închiriate pe bază de abonament. Aflăm astăzi că start-up-ul irlandez sosește în România, oferind tuturor celor care lucrează de acasă sau în sistem hibrid o nouă alternativă de lucru, în condiții de maximă siguranță. Avem detalii despre proiect mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Conceptul a luat naștere pe fondul pandemiei COVID-19, moment în care a avut loc o schimbare majoră pe piața muncii la nivel global. Start-up-ul Nooka Space propune un mod de lucru inteligent, flexibil și eficient, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate hi-tech, complet echipate și sigure. Birourile Nooka Space sunt concepute să funcționeze ca o rețea de micro birouri amplasate în proximitate utilizatorilor. Astfel, pot fi transportate cu ușurință în spațiile dorite, datorită dimensiunilor, mobilității și a funcționalităților acestora.

Nooka Space

Sergiu Băbășan, Country Manager Nooka Space România, a declarat:

„Tranziția masivă către munca la distanță în timpul pandemiei a fost o necesitate pentru majoritatea companiilor la nivel global, însă multe dintre acestea doresc să continue cu o formă de muncă la distanță chiar și post-pandemie. Noi am observat că munca de acasă pe termen lung poate aduce și o serie de dezavantaje, care deja sunt resimțite de angajați: lipsa unui spațiu adecvat de lucru, întreruperi frecvente, scăderea productivității și, în final, imposibilitatea de a delimita spațiul personal de cel profesional. În baza unui abonment, companiile au posibilitatea să le ofere angajaților o alternativă de lucru mult mai eficientă șii sigură, prin amplasarea unor astfel de birouri mobile în proximitatea locuințelor lor.

Nooka Space oferă opțiunile închirierii, achiziției și a veniturilor partajate, contribuind la conceptul spațiilor flexibile. Le permit astfel utilizatorilor să își gestioneze și personalizeze condițiile de lucru facil. Acestea sunt spații de tip “plug and play“, dotate cu peste 15 senzori inteligenți. Aceștia permit utilizatorilor o administrare eficientă, direct din aplicația mobilă. Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent. Totodată, purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare.

Cui se adresează birourile Nooka Space?

Nooka Space se poziționează ca un business complementar pe piața de office și se adresează mai multor segmente de clienți:

  • persoane care lucrează remote și au nevoie de un spațiu de lucru individual și personalizat;
  • Antreprenori;
  • Companii private;
  • Dezvoltatori imobiliari;
  • Autorități locale care pot amenaja pentru locuitorii orașelor birouri de proximitate, în vederea reducerii traficului și poluării.

Nooka Space deține în prezent două modele de birouri, diferențiate în funcție de dimensiuni:

  • Nooka One – recomandat celor care își doresc un spațiu individual;
  • Nooka Two – adaptată pentru două stații de lucru.

Birourile mobile Nooka se pot fi închiria la prețuri cuprinse între 299 și 599 euro/lună, în funcție de modelul și configurațiile alese. De asemenea, cei care dețin un astfel de birou îl pot subînchiria atunci când nu îl folosesc, în regim săptămânal, zilnic sau orar. Pentru mai multe informații despre Nooka Space, puteți accesa acest link.