Nokia lansează căştile Active Wireless şi Active Wired, ideale pentru conectarea la smartphone-urile cu Android ale companiei

0
977

Nokia îşi continuă seria de lansări de produse hardware, din epoca HMD Global. De această dată nu e vorba de echipamente medicale Withings, ci despre două perechi de căşti. Ele sunt Nokia Active Wireless şi Nokia Active Wired. După cum arată numele acestea sunt căşti cu fir şi un model wireless.

Publicitate

Accesoriile sunt ideale pentru conectarea la noile telefoane Nokia cu Android. Să vedem ce ne rezervă fiecare pereche.

Nokia Active Wireless Earphones 501

Acest model vine cu un design subţire şi uşor, cu o carcasă din aluminiu, prelucrat cu diamant. Avem parte şi de clipsuri magnetice şi ergonomie sporită şi compatibilitatea cu orice formă de ureche. Această pereche de căşti wireless se conectează via Bluetooth 4.1 şi oferă anulare activă a zgomotului de fond. La bord se află baterii de 45 mAh, driver dinamic de 9 mm high def, care garantează acustica premium.

Acest model rezistă la stropire şi transpiraţie, neavând probleme cu sesiunile de jogging. Oferă şi control asupra playbackului muzical, dar şi preluare de apeluri. E promisă şi rezistenţă la praf şi căştile vin în 3 dimensiuni: S, M şi L. Timpul de playback muzical este de 8 ore.

Nokia Wired Earphones (WH 501)

Modelul Nokia Wired Earphones are cu design metalic premium, rezistă la transpiraţie şi are un cablu cu reflectivitate ridicată. Vârfurile sunt create pe bază de design ergonomic şi aduc un confort sporit pentru cei care poartă aceste căşti.

Rezistă la stropire şi transpiraţie şi vin în 3 dimensiuni: S, M şi L. Măsoară 22.6 x 24 x 21 mm şi cântăresc 19 grame. Firul este unul plat, astfel că nu se va încurca nici când înghesuiţi căştile în buzunar sau ghiozdan.

Din păcate nu avem şi preţuri pentru aceste modele.