Dell și-a extins gama de monitoare UltraSharp destinate afacerilor și profesioniștilor de pretutindeni. Compania ne propune noi soluții prin care să rămânem productivi și confortabili în orice mediu de lucru. Gigantul își extinde portofoliul prin monitoare ce dispun de cele mai noi tehnologii: display-uri cu tehnologia Mini LED, colorimetre încorporate și ecrane cu lumină albastră scăzută.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Monitoarele Dell UltraSharp

Noul monitor Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) a fost creat pentru profesioniști. Acesta este primul monitor din lume cu un display IPS cu rezoluție 4K, tehnologia mini-LED și zone de diminuare ale luminii. Monitorul profesional UP3221Q are o acuratețe a culorilor foarte bună, ajungând la 99.8% pe scara DCI-P3. Însă asta nu este tot, monitorul dispune de un colorimetru Calman încorporat ce permite utilizatorilor flexibilitatea calibrării culorilor în orice moment. Monitorul oferă un negru profund și un alb strălucitor. Reținem aici că este un monitor destinat designerilor, oamenilor ce lucrează în producția video sau a efectelor speciale.

Noul monitor Dell UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) asigură echilibrul ideal dintre confort și funcționalitate. Acesta este primul monitor Dell prevăzut cu ComfortView Plus – o soluție hardware inedită ce reduce la minim emisia de lumină albastră, pentru confortul ochilor și acuratețea culorilor afișate. Soluția ComfortView Plus are certificare TÜV Rheinland. Aspectul monitorului, care măsoară 24 de inch în diagonală este 16:10, oferind un panou InfinityEdge ce asigură mai mult spațiu pe ecran.

Monitorul Dell UltraSharp 34 Curved USB-C Hub (U3421WE), pe de altă parte, este curbat și dispune de o acuratețe a culorilor de 95% pe scara DC-P3. Acesta asigură o experiență audiovizuală captivantă, monitorul având un panou cu rezoluție 2K, margini subțiri, și difuzoare stereo încorporate.

Soluția Dell pentru biroul de acasă

Având în vedere faptul că suntem în plină pandemie, Dell ne propune o soluție pentru biroul de acasă și nu numai. Este vorba despre un sistem tip mini PC – OptiPlex 7080 Micro. Sistemul vine cu Windows 10 Pro la bord și avem aplicații preinstalate precum Microsoft Teams, Logitech Tap, alături de periferice audio-video de la Logitech. Ca Hardware, avem un procesor puternic Intel® Core™ i7-10700T, alături de 16gb RAM DDR4. La capitolul conectivitate ni se oferă: jack audio, porturi USB-A, port USB C, HDMI, DisplayPort și altele. Pare o soluție interesantă, pastrând atât performanța, cât și portabilitatea într-un pachet mic.

Soundbar-ul magnetic plug&play

Noile monitoare din seria P (P2721Q, P3221D, P3421W) se pot asocia cu noua inovație audio – Soundbar-ul Dell Slim – care se atașează magnetic de partea de jos a monitorului. Soundbar-ul ce deține difuzoare puternice de 3.6W, permite utilizatorilor să încline, să rotească și să pivoteze monitorul fără a-l deranja. Setup-ul este de tip plug&play și nu este necesară instalarea de software adiacent.

Prețuri și disponibilitate

  • Monitorul UltraSharp 32 HDR PremierColor (UP3221Q) va fi disponibil la nivel global începând cu 5 noiembrie;
  • Monitorul UltraSharp 24 USB-C Hub (U2421E) este disponibil chiar acum, la nivel global;
  • Monitorul UltraSharp 34 Curved USB-C Hub (U3431WE) va fi disponibil la nivel global , începând cu 1 decembrie 2020;
  • Sistemul OptiPlex 7080 Micro este disponibil începând cu 15 octombrie;
  • Soundbar-ul Dell Slim este disponibil chiar acum la nivel global.