Samsung a anunțat astăzi cel mai accesibil smartphone cu conectivitate 5G – Samsung Galaxy A42

0
614
Samsung a anunțat astăzi cel mai accesibil smartphone cu conectivitate 5G - Samsung Galaxy A42

Compania a anunțat astăzi, 09.10.2020, pe plan local, un nou smartphone din seria Galaxy A, aducând astfel conectivitatea 5G la un preț accesibil. Dispozitivul este echipat cu multe inovații precum: camera quad,  display-ul super AMOLED Infinity U și o baterie generoasă. Tiberiu Dobre, Head of Mobile Division Samsung România și Bulgaria, afirmă:

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

„Sunt foarte entuziasmat să vă dezvălui cel mai accesibil smartphone 5G de până acum. Galaxy A42 5G oferă, pe lângă inovație, și funcții premium ce se îmbină perfect cu conectivitatea 5G super-rapidă; acest lucru face parte din angajamentul nostru continuu de a facilita accesul conectivității de generație nouă pentru cât mai mulți oameni”

Design și specificații

Dispozitivul măsoară 164.3mm în lungime, 75.8mm în lățime și are o grosime de 8.6mm. Telefonul cântărește 193 de grame.

Samsung Galaxy A42 dispune de un panou de tip super AMOLED, cu rezoluție HD+, ce măsoară 6.6 inch în diagonală. Sub acesta se regăsește și senzorul de amprente. Ecranul larg, alături de tehnologia 5G ce oferă conectivitate super-rapidă îl fac astfel un telefon ce țintește publicul tânăr, potrivit pentru consum media oriunde v-ați afla. Bateria are o capacitate de 5,000 mAh, iar telefonul dispune și de încărcare rapidă la 15W.

 

La interior regăsim un procesor Octa-core format dintr-un ansamblu dual-core tactat la 2.2 Ghz și unul hexa-core, tactat la 1.8 Ghz. Avem la dispoziție 4GB de memorie RAM, 128GB de memorie internă, dar și posibilitatea introducerii unui card microSD de până la 1TB. Ca porturi, regăsim doar un USB tip C, fără Jack de 3.5mm.

Ne mutăm în partea din spate, unde observăm un model stratificat, care creează un aspect vizual modern. Tot aici regăsim ansamblul de camere Quad format dintr-o cameră principală de 48MP cu apertură F1.8, una Ultra Wide de 8MP F2.2, Macro de 5MP F2.4, dar și un sezor de adâncime de 5MP F2.2. În față regăsim camera selfie, de 20MP cu apertură F2.2 integrată în stil “picătură”. Dispozitivul sosește în trei variante de culoare: Prist Dot Black, Prism Dot White și Prism Dot Grey.

Galaxy A42 5G este disponibil în România prin intermediul Evomag.