EA Sports FIFA 21 este acum disponibil; Include Liga 1, noi moduri Ultimate Team, alte noutăţi

0
2560

A venit şi ziua cea mare, 9 octombrie, ziua lansării EA Sports FIFA 21. Jocul este dezvoltat de către studiourile EA din Bucureşti şi Vancouver şi este disponibil global pentru PlayStation, Xbox One şi PC. Ajunge şi pe Nintendo Switch şi va fi disponibil şi pe consolele next gen, ca upgrade gratuit pentru cei care au cumpărat ediţia fizică pe actualele console.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Jocul îl are pe Kylian Mbappe pe copertă, tânărul câştigător de Cupă Mondială cu Franţa în 2018 şi finalist Champions League cu Paris Saint Germain în acest an. Noul simulator de fotbal este adus la zi şi include Liga 1 actualizată, cu 2 echipe extra faţă de sezonul trecut. Sunt incluse 16 cluburi de fotbal româneşti din sezonul actual al Ligii 1, cu toţi jucătorii, echipamentele oficiale, blazoanele şi mingea oficială de meci pentru Liga 1. Apare şi echipa naţională de fotbal a României, prin parteneriatul dintre EA Sports şi FRF.

3 noi fotbalişti români au fost recreaţi autentic în joc: Florinel Coman, Dennis Man şi Ionuţ Radu.

EA Sports VOLTA Football se reîntoarce în stradă pentru încă un an, oferindu-le jucătorilor şansa de a juca 3 versus 3 sau 5 versus 5, în medii urbane şi cu acrobaţii fantastice. Avem şi gaming cu prietenii în VOLTA SQUADS, dar şi noul mod Featured Battles, plus un mod narativ The Debut.

Modul Carieră vine cu noutăţi, care le permit jucătorilor să gestioneze fiecare moment din carieră cu ajutorul unor inovaţii, ce oferă control asupra meciurilor, transferurilor şi antrenamentelor, precum modul Interactive Sim. Puteţi gestiona în detaliu evoluţia jucătorilor, prin noile Development Plans, iar sistemul Active Training oferă noi modalităţi de a vă pregăti pentru meciuri.

FIFA Ultimate Team va permite să jucaţi şi în echipă cu prietenii, pentru o experienţă socială mai reuşită. Puteţi concura pentru recompense prin noul mod FUT Co-Op sau vă puteţi alătura comunităţii FIFA Ultimate Team în FUT Events. FIFA 21 include peste 17.000 de jucători, peste 700 de echipe, peste 90 de stadiaone şi mai mult de 30 de ligi.

Oferă şi acces la competiţii ca UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamerica, Premier League, Bundesliga şi altele.

Preţuri FIFA 21: