Noile mașini de spălat rufe profesionale de la Miele pornesc prin simpla apăsare a ușii

0
1284

Astăzi aflăm că cei de la Miele lansează pe piață noua gamă de mașini profesionale de spălat rufe Performance și Perfomance Plus  ce pornesc prin simpla apăsare a ușii. Acest noi mașini utilizează cu până la 20% mai puțină apă și cu 30% mai puțină energie la un ciclu de spălare, asta comparat cu generația precedentă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Produsele din noile game au fronturi din oțel inoxidabil, iar capacitatea de încărcare este cuprinsă între 10 și 20 kilograme. Pe lângă cele 90 programe standard și speciale presetate, utilizatorii acestor noi modele își pot personaliza peste 100 programe extra.

Avem parte aici și de noua tehnologie ecologică WetCare de la Miele care permite spălarea în siguranță a articolelor de îmbrăcăminte care în mod normal sunt curățate chimic. Acest lucru este posibil datorită amestecului de apă și detergent biodegradabil care ajută la îndepărtarea petelor și a mirosurilor, oferind în același timp prospețime rufelor.

De asemenea, este introdus și noul proces de spălare EcoSpeed cu diferite viteze de rotație, iar datorită funcției de stropire, rufele sunt înmuiate în cel mai scurt timp chiar și atunci când nivelul apei din tambru este scăzut. În curând vom vedea aceste mașini de spălat și în oferta retailerilor de pe plan local.