Noile căști wireless Xiaomi Mi TWS 2S sunt certificate de WPC și aduc suport pentru încărcare wireless

0
964

Este știut faptul că cei de la Xiaomi activează în multe domenii de pe piață, astfel că pe lângă smartphone-uri avem și televizoare, roboți, aspiratoare sau căști wireless. Despre căști vorbim astăzi, moment în care aflăm detalii despre modelul Xiaomi Mi TWS 2S care se pregătește de debut.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Această pereche de căști tocmai ce a fost certificată de către Wireless Power Consortium, semn că lansarea este aproape. Nu sunt multe detalii menționate aici, cu excepția faptului că Xiaomi Mi TWS 2S oferă suport pentru încărcare wireless la o putere de 2.5W.

Xiaomi Mi TWS 2S

Deși am zice că o asemenea putere de încărcare este dezamăgitoare, ținând cont că vorbim aici doar de o pereche de căști, lucrurile chiar stau bine. Cutiuța de purtare va putea fi alimentată wireless și extinde autonomia căștilor. Avem și o imagine asociată aici, căștile semănând mult cu modelul Mi Air 2 TWS.

Ba chiar și cutiuța de purtare este identică, semn că ar putea fi doar o imagine de tip placeholder. Oricare ar fi cazul, fiind un model „S” nu ne așteptăm la upgrade-uri hardware deosebite. Va fi cazul doar de mici îmbunătățiri pe ici pe colo. Xiaomi Mi TWS 2 ar putea debuta în această lună și așteptăm mai multe detalii în perioada următoare!