Noile căşti flagship Sony WH-1000XM4 scapă în imagini; Iată ce ne-ar putea oferi

0
1634

Cine îşi cumpără căşti din seria Sony WH-1000XM poate sta liniştit că are unele dintre cele mai bune căşti over the ear de pe piaţă. Acum ni se pregăteşte un model nou aparent, Sony-1000XM4, care tocmai a scăpat în fotografii de la o agenţie de certificare. Ce ştim despre ele aflaţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acestea sunt primele imagini cu viitoarele căşti wireless de la Sony, urmaşul lui 1000XM3, care s-a bucurat de un succes uriaş. Au avut ca plusuri o viaţă excelentă a bateriei, anulare perfectă a zgomotului de fond şi o experienţă confortabilă. Revenind la noua generaţie, căştile au fost descoperite de către Everton Favretto la Anatel, autoritatea braziliană care e ca TENAA din China sau FCC din SUA. Designul pare să fie identic cu cel al generaţiei XM3, dar din fericire Anatel le-a scăpat şi manualul, care face aluzie la noutăţi.

De acolo aflăm că aceste căşti vin cu suport pentru Bluetooth 5.0 în loc de 4.2 cât avea predecesorul. Consumul scade de la 8W la 2W, iar autonomia este de 40 de ore atunci când căştile sunt conectate la cablu şi anularea zgomotului de fond e activată (36 ore pe predecesor). O funcţie nouă care apare tot în documente este Speak to Chat, care face mai uşor lucrul cu Google Assistant, Siri şi Alexa, printr-o simplă apăsare de buton. Rămâne de văzut dacă se va păstra preţul de 349 de dolari pe care îl are perechea actuală, sau Sony ne va pune să plătim în plus.

Încă nu e clar ce autonomie avem în mod wireless, dar şi ea ar trebui să crească totuşi faţă de modelul trecut. Sper să vedem şi nuanţe mai atractive, iar simplul fapt că avem un consum redus de 4 ori mi se pare tare impresionant.