Noile aspiratoare Eufy RoboVac de la Anker ajung în România; Iată unde le puteţi găsi

0
1866
Anker

Când spune Anker ne gândim în general la adaptoare, încărcătoare, căşti Bluetooth, şi boxe mai nou, dar acum aflăm că au ajuns şi cele mai noi aspiratoare ale companiei în ţara noastră. Compania East Com Trading, importator şi distribuitor unic de produse Anker în România din 2015 introduce pe piaţa locală cele mai noi modele de aspiratoare marca Eufy by Anker. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua gamă include 4 modele de aspiratoare inteligente: Eufy RoboVac 11S, 15T, 35C şi 25C. Aceste dispozitive au design compact, nivel redus de zgomot, dar şi preţ accesibil. Vin cu design slim, corp robust şi au senzori inteligenţi de orientare, putându-se strecura cu uşurinţă sub corpuri de mobilier.

În plus pot evita coliziunile şi se vor opri când vor sesiza o diferenţă de nivel precum cea asociată scărilor. Aspiratoarele acestea robot se pot controla via telecomandă sau de pe telefoane cu Android sau iOS. Au autonomie de 100 de minute la o singură încărcare, iar la final de ciclu de curăţare roboţii Eufy RoboVac vor reveni singuri la staţia de inarcare pentru reumplerea baterie.

Încărcarea se va face în aproximativ 5 ore. Aspiratoarele robot smart Eufy RoboVac sunt disponibile din această lună la partenerii East Com, precum cel.ro, evoMAG, Vexio.ro, dar şi eMAG, la preţuri începând cu 1099 lei. Toate modelele din această gamă au garanţie de 24 de luni.

Anker

Produsele se găsesc şi pe Eastcom.ro, iar cel mai ieftin model este aspiratorul robot smart Anker Eufy RoboVac 11 Slim de 1300 Pa. Costă 824 de lei şi are doar 72 mm înălţime, putere de aspiraţie de 1300 Pa. Zgomotul de funcţionare este redus, de doar 55 de decibeli şi capac învelit cu folie de sticlă anti zgârieturi.

Prețuri aspiratoare Anker: