Nintendo Switch 2 ar putea debuta chiar vara viitoare

0
862

Nintendo Switch este o consolă cu un succes neaşteptat de mare, depăşind orice predicţie şi aşteptare. Produsul a vândut deja aproape 20 de milioane de unităţi de la debutul din primăvara lui 2017. La ultima numărătoare erau 19.7 milioane în iunie, iar acum Nintendo ar pregăti deja un upgrade, pentru la anul.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Wall Street Journal citează surse din cadrul furnizorilor de componente Nintendo, care afirmă că Nintendo Switch 2 ar putea debuta vara viitoare. Bănuiesc că va fi un update mic, de genul PS4/PS4 Pro. Nintendo încă analizează cele mai bune opţiuni de hardware şi software la oferă actuală. În primul rând este vizat ecranul LCD de pe actualul model, înlocuit cu o nouă generaţie de LCD, nu cu un OLED confom surselor.

Noul panou ar avea un consum mai redus şi o luminozitate mai ridicată. Aparent OLED-ul e prea scump pentru Nintendo. E foarte posibil ca în rest dotările să fie similare, eventual să vedem un upgrade de CPU, la un Tegra mai nou, poate cine ştie, poate o surpriză Snapdragon. Consola cea nouă va fi compatibilă cu jocurile actuale şi sunt sigur că va primi noi Joy-Con-uri şi accesorii.

Să nu vă mire dacă vor exista camere superioare, cu AI şi AR, o baterie mai generoasă şi eventual şi output 4K. Ecranul de 6.2 inch de pe Nintendo Switch este mic după standardele actuale, fiind mai mic chiar decât cel de pe iPhone XS Max. În plus consola oferă doar grafică HD în mers şi Full HD via HDMI. Cred că noua consolă o să scoată grafică 4K pe TV şi o să ofere Full HD on the go.

Până să vină consola aveţi de jucat Super Smash Bros Ultimate pe 7 decembrie.