Nike va lansa o pereche de pantofi sport cu tematică PlayStation 5 luna viitoare, care vor fi la fel de rari precum consola

0
1407
Nike

Chiar pe final de lună martie 2021, aflam și vestea că Nike ne pregătește o pereche de pantofi sport cu tematică PlayStation 5, iar acum apar alte detalii. Potrivit informațiilor ajunse online în ultimele ore, acești sneakerși vor debuta oficial luna viitoare (în mai), la un preț recomandat de 110 dolari. Vor fi disponibili în două variante de culoare și avem mai multe detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând, trebuie spus că acești pantofi sport sunt rodul unei colaborări cu Paul George, celebrul baschetbalist care are o linie întreagă de sneakerși. Nu este prima dată când avem o ediție PlayStation, pentru că în 2018 aveam lansat modelul PG 2.5 x Playstation inspirat de consola originală Sony. Acum ne pregătim de o variantă care preia din elementele de design ale lui PlayStation 5.

Nike

Se vor numi PG 5 x Playstation și vor sosi în două variante diferite. Una dintre acestea este cea albastră de mai sus și care face aluzie la ecranul de start PS5. Nuanța de albastru este similară cu cea din software-ul consolei Sony. Vedem elementele caracteristice PS5, acele forme geometrice (pătrat, X, triunghi, cerc) pe toată zona frontală a pantofilor. Lateral apare logo-ul PS5, iar limba adidașilor are un logo mare PlayStation.

Varianta a doua, vine pe alb și copiază design-ul consolei în sine, cu acea combinație de alb și iluminarea albastră. Acești pantofi sport Nike vor sosi în cantități limitate luna viitoare. Unele voci afirmă că vor fi la fel de greu de găsit precum consola. Nu știm exact data la care vor debuta în magazine și nici dacă sosesc în Europa. pA