Adidas în parteneriat cu Microsoft va lansa trei perechi de pantofi sport cu tematică Xbox

0
662
Adidas în parteneriat cu Microsoft va lansa trei perechi de pantofi sport cu tematică Xbox curând

Luna martie a acestui an ne-a adus adidașii Nike cu tematică Playstation. De această dată aflăm că și Adidas pregătește nu una, ci trei perechi de pantofi sport cu tematică Xbox în parteneriat cu Microsoft. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că prima pereche de pantofi a fost menționată în documente în această săptămână. Aceștia s-ar numi Xbox x Adidas Forum Tech Boost. Alte două perechi vor debuta pe parcursul anului 2021. Publicația Complex.com a reușit să obțină și o imagine cu primii pantofi sport din seria Xbox x Adidas. Se pare că aceștia vor avea o talplă semi-transparentă, iar celelalte culori de accent sunt negru și verde. Avem și un logo Xbox lateral, pe alb.

Adidas

În timp ce pantofii sport Nike cu tematică Playstation adoptă nuanțe mai deschise (alb și albastru), Microsoft preferă culori mai închise și de efect. Se pare că prima pereche va debuta undeva în luna iunie a anului 2021. Vor mai exista două perechi din seria “retro” Forum Mid, una dintre perech fiind dezvăluită deja într-o imagine. Ultimele două perechi vor debuta tocmai în luna octombrie, respectiv noiembrie a anului 2021.

Din câte puteți observa, vor adopta un nou design față de prima pereche de pantofi sport Adidas x Xbox. Și această versiune va avea totuși o talpă semi-transparentă, dar designul pare să aducă mai mult cu o consolă Xbox Series X. Observăm ca element distinct pattern-ul “Honeycomb” care aduce cu gurile de ventilație ale consolei.