CES 2019: LG anunţă şifonierul inteligent LG Styler, care curăţă cu abur

0
3829

CES 2019 este întotdeauna un show tech cu surprize, cu noutăţi şi cu produse trăznite. Acolo vezi automobile deştepte, tehnologie 5G, drone ale viitorului şi… chiar un şifonier inteligent. Ceva de gen a prezentat LG la CES, sub numele de LG Styler.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Respectivul produs poate fi admirat în imaginile din acest articol şi pe lângă rolul de a depozita şi ţine haine, le va şi curăţa cu abur. Pe numele său complet LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door, acesta este un dulap înalt şi îngust, cu funcţii inteligente. Are integrare Google Assistant, o oglindă inteligentă şi oferă curăţare cu abur, care elimină 99.9% dintre bacterii.

În plus se înlătură şi toate şifonările şi mirosurile neplăcute. Funcţia Gentle Gry are rolul de a usca hainele şi a înlătura umiditatea rapid. LG s-a gândit şi la consum, implementând funcţia Heat Pump Drying, care reduce consumul de energie reciclând căldura de la aerul cald şi umed din interiorul lui Styler. Pentru pantaloni există funcţia Pants Crease Care, încât să nu fie încreţituri pe ei, chiar şi fără fier de călcat.

Oglinda ataşată la exterior poate primi comenzi via Google Assistant şi are integrare cu tehnologie LG ThinQ. Oferă sugestii de îmbrăcăminte şi chiar vă arată cum vi se potrivesc hainele la nivel digital. Nu avem preţ încă, dar mă aştept să fie măricel.