JVC lansează o nouă serie de Smart TV-uri QLED 4K cu margini foarte subțiri și Android TV la bord

0
1257
JVC
JVC lansează o nouă serie de Smart TV-uri QLED 4K cu margini foarte subțiri și Android TV la bord

JVC a lansat astăzi o nouă serie de Smart TV-uri cu tehnologie QLED. Noile modele sunt disponibile în versiuni de 43, 50, 55 și 65 de inch și au un design elegant, cu margini foarte subțiri. Totodată, rulează Android TV și oferă rezoluție 4K. Avem detalii despre noile modele mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noile televizoare JVC oferă rezoluție 4K HDR și oferă suport pentru 90% din spectrul de culori DCI-P3. Tehnologia QLED folosită de către producător oferă unghiuri bune de vizualizăre, culori vibrante și realiste. Totodată, luminozitatea și contrastul au fost îmbunătățite aducând detalii foarte bune atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

JVC

Android TV

Rulând Android TV, televizoarele JVC permit instalarea de aplicații din magazinul Google Play. Totodată, se poate partaja conținutul media facil, având Chromecast integrat. Fie că e vorba de HBO Go, Netflix, Amazon Prime sau Twitch, utilizatorii se pot bucura de zeci de mii de filme și seriale la calitate înaltă. Discover Tab este prezent în Android TV pentru o experiență personalizată de căutare a conținutului media.

De asemenea, acestea sosesc și cu Google Assistant accesibil dintr-un singur buton pe telecomandă. Merită menționat faptul că Google Assistant nu este disponibil la modul oficial în România. Totuși, acesta ar trebui să funcționeze dacă televizorul este setat pe limba engleză.

JVC

Odată cu noua serie, JVC își propune să ofere o experiență cinematografică acasă, TV-urile fiind certificate Dolby Vision HDR. Pentru sunet sunt utilizate două difuzoare cu tehnologia DTS care oferă o acustică bogată și dinamică. Acestea oferă și upscale până la 4K pentru conținutul SD, HD sau Full HD. Fiind concepute pentru a reda conținutul media cât mai bine, televizoare sosesc și cu câteva moduri predefinite: Film Mode, Games Mode și Sports Mode. Noile Smart TV-uri vor fi disponibile curând și în România, iar din septembrie va debuta și un model de 70 de inch.