Nest lansează un vizor video pentru uşi, încuietoare inteligentă şi senzor de temperatură

0
3341

Nest, celebrul creator de termostat inteligent care a ajuns să fie cumpărat de Google a lansat noi produse hardware în această săptămână. Chiar şi sub tutela Alphabet/Google, compania şi-a menţinut un grad de autonomie şi acum vine cu un vizor video pentru uşi, încuietoare inteligentă şi un senzor de temperatură.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Nest fusese la un moment dat desprinsă de Google, pentru ca apoi să revină la gigantul motoarelor de căutare recent. În ce priveşte lista de produse noi, cap de afiş este Nest Hello, care e un vizor video pentru uşi şi e deja la vânzare. A debutat şi Nest x Yale, o încuietoare inteligentă şi Nest Temperature Sensor, al cărui nume explică destul de clar despre ce e vorba.

Nest Hello

Nest Hello vine cu o cameră integrată care oferă un flux continuu de captură la rezoluţie înaltă şi HDR în aspect 4:3. Are şi Night Vision şi poate detecta orice persoană care se apropie de uşă, înainte să sune la sonerie. Apoi utilizatorul primeşte o notificare dacă e vorba de un străin sau de cineva familiar. Nest Hello are şi difuzor şi microfon, aşa că puteţi comunica cu musafirii.

Îi puteţi seta şi mesaje pre înregistrate, ca robotul telefonic pe vremuri. Are şi suport Google Assistant apropo şi se conectează la Google Home.

Nest x Yale

Nest x Yale este o încuietoare inteligentă de uşi, realizată în colaborare cu Yale, gigant în zona încuietorilor. Le permite utilizatorilor să încuie şi descuie uşile folosind aplicaţia Nest. În mod similar cu alte produse din acest segment, precum SmartThigns Smart Lock, produsul îţi permite să pui coduri unice de blocare pentru anumiţi indivizi care accesează sistemul.

Nu are comenzi vocale încă, iar Nest nu pare prea încântată de această funcţionalitate pe viitor.

Nest Temperature Sensor

Nest Temperature Sensor este un senzor de temperatură care funcţionează în tandem cu termostatele companiei. Va păstra camera la o temperatură ideală şi va comunica mereu cu celelalte gadgeturi smart home. Puteţi prioritiza anumite camere, spre exemplu cele în care sunt persoane, pentru a se încălzi sau răci la temperatura ideală.

Pentru a folosi funcţii de gen aveţi nevoie de Nest Learning Thermostat sau Nest Thermostat E. Cât despre preţuri, Nest Hello costă 229 dolari şi o găsiţi pe Nest.com. Nest x Yale costă 249 sau 279 dolari (preţul mai mare cu Nest Connect la pachet). Nest Temperature Sensor costă 39 dolari şi se livrează în aprilie.