NAVITEL lansează RE900 Full HD, dispozitiv auto cu rol de navigator GPS, dar şi player video

0
1062

NAVITEL a anunţat în această săptămână lansarea lui RE900 Full HD, un dispozitiv auto, care are rol atât de navigator GPS, cât şi de DVR Full HD. Avantajul e că permite navigarea cu hărţi offline, iar acest terminal 2 în 1 este disponibil pe piaţa locală la preţul de 129 de euro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

NAVITEL RE900 Full HD vine cu un procesor quad core Cortex-A7, tactat la 1.3 GHz. Rulează Android şi integrează un ecran de 5 inci cu rezoluţie de 1280 x 720 pixeli. Primim şi 16 GB memorie internă, slot pentru carduri SD şi SDHC de până la 64 GB, util pentru stocarea hărţilor de navigare şi a fişierelor multimedia. La pachet cu acest device vine şi o cameră, cu obiectiv din 5 straturi de sticlă.

Opţiunile de conectivitate sunt bogate, de la 3G şi WiFi la transmiţător FM şi Bluetooth 4.0. Puteţi introduce şi o cartelă SIM în acest aparat pentru conexiune date. Revin la acea cameră, cu menţiunea că are senzor OmniVision, unghi de vizualizare de 140 de grade şi filmare la 30 FPS, plus un microfon sensibil. Pentru navigare avem la dispoziţie hărţi preinstalate din 43 de ţări europene, plus Rusia, Kazahstan, Belarus sau Ucraina.

Hărţile sunt aduse la zi, oferind informaţii despre reţeaua rutieră, dar şi o bază de date cu SPEEDCAM-uri, plus puncte de interes. Navitel Navigator va sta la dispoziţie şi va permite să alegeţi cele mai bune rute, oferind şi mesaje vocale. A fost inclus şi un asistent de bandă, pentru a vă oferi sugestii cu privire la manevrele corecte în intersecţii.

NAVITEL vinde acest produs la suma de 129 de euro, cu suport parbriz, încărcător auto, cablu USB şi card de garanţie.