Motorola pregăteşte o boxă inteligentă care arată ca un Google Home mai mic

0
589

Parcă de nicăieri a intrat brusc şi Motorola în jocul boxelor inteligente cu asistent virtual, în stil Google Home şi Amazon Echo. Ei bine o serie de foto promoţionale sau imagini oficiale cu boxa lor tocmai au ajuns pe web şi avem detalii mai jos.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motorola ar putea intra pe piaţa acestor device-uri în curând şi în mod inedit o va face în China, judecând după faptul că scrie în chineză pe aceste imagini promoţionale. Boxa Moto este ceva mai mică decât rivalii, dând senzaţia unui Google Home mai mic. Numele produsului nu este cunoscut încă, dar îi ştim câteva dotări. Ştim că va sosi cu asistentul virtual asociat motorului de căutare chinez Baidu la bord.

Acela vă va spune ştirile, va seta remindere şi răspunde la întrebări de cultura generală. Vă va informa şi despre evenimentele din zonă şi va face recomandări de filme şi restaurante. În plus are şi un mod special Kids, care se activează automat la fiecare interacţiune cu cei mici. Boxa inteligenta Motorola va sosi cu un procesor ARM Cortex A53, împreună cu suport Bluetooth şi WiFi.

Măsoară 90 x 102.4 mm, cântăreşte 280 de grame şi vine cu WiFi, Bluetooth şi cel puţin un difuzor de 5W. Mă aştept şi la microfoane de înaltă precizie şi pare genul de produs care ar submina serios rivalii costând câteva zeci de dolari.