Boxa inteligentă Google Smart Display cu ecran integrat ar putea debuta spre finalul acestui an

0
1210
Google

În luna ianuarie a acestui an cei de la Google anunțau și lansarea platformei Smart Display, aceasta făcând referire la boxe inteligente echipate cu display tactil la pachet și cu extra funcționalități. Au fost lansate câteva modele pe piață din partea Lenovo și LG, iar acum apar vești și despre abordarea Google pentru o asemenea boxă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Potrivit unor leak-uri proaspete s-ar părea că lansarea boxei Google Smart Display este programată pentru finalul acestui an, cel mai probabil fiind vizat sezonul de cumpărături de dinaintea sărbătorilor de iarnă atunci când publicul este în căutarea de noi gadget-uri de pus sub brad.

Mai aflăm și faptul că Google și-a impus un target de a vinde 3 milioane de unități ale aceste noi boxe ce vine cu ecran și care adoptă un stil similar lui Amazon Echo Show. Această din urmă boxă s-a vândut în numai 315.000 unități anul trecut, astfel că target-ul Google este unul măreț.

Noua boxă va avea în continuare în plan central asistentul vocal Google Assistant, dar grație ecranului va putea afișa și alte aplicații precum YouTube, Maps, Calendar, cât și permite apeluri video.