Motorola Moto X apare în prima imagine de presă

0
618

După ce am aflat că cei de la Motorola sunt pregătiți de lansarea lui Moto X pe 1 august, acum avem parte și de o randare de presă cu noul device. Imaginea de presă a ajuns pe internet prin intermediul @evleaks și prezintă design-ul terminalului pe care l-am tot văzut în ultimele săptămâni.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Motorola Moto X apare în prima imagine de presă

Așa cum am observat și din imaginea anterioară, cea în care Moto X este ținut de către Eric Schmidt, spatele smartphone-ului va avea o suprafață texturată, senzorul camerei fiind poziționat central iar logo-ul Motorola aflându-se imediat sub bliț. De asemenea și jack-ul audio este poziționat tot central.

Analizând partea frontală, remarcăm interfața androidului stock care se folosește pe majoritatea device-urilor produse de către cei de la Google. Display-ul pare a avea margini foarte subțiri pe lateral, iar partea de sus se combină cu cea din spate, printr-o mică curbă, rezultând un design mai special. Mai avem de așteptat 11 zile până când Moto X va fi lansat oficial, moment în care vom afla toate specificațiile, și desigur, prețul.