Imaginile de presă ale lui Motorola Droid Maxx confirmă faptul că spatele va conține kevlar

0
507

Compania Motorola se pare că nu va renunța nici anul acesta la design-ul agresiv prezent pe terminalele din gama Droid, design care a devenit foarte familiar în ultimii ani. Device-ul Droid Maxx din acest an va dispune tot de o carcasă spate fabricată din kevlar, lucru care a ajuns un fel de imagine a companiei pentru aceste modele.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BPZagFRCEAELHIx

Analizând fotografia, capacul spate fabricat din kevlar seamănă destul de mult cu design-ul de pe Droid Maxx 2012. Singura diferență notabilă este aceea că în jurul camerei foto avem prezentă o altă textură. Nu putem spune dacă aceasta este fabricată din plastic, cauciuc sau tot kevlar, dar cu siguranță este o îmbunătățire de ordin estetic.

Chiar dacă atunci când auzim cuvântul kevlar ne gândim la veste anti-glonț, acest material este unul foarte comun și foarte utilizat, în special datorită raportului superior putere-greutate. Astfel kevlar-ul este un material perfect pentru o carcasă mai ușoară, mai subțire și mai rigidă. Cei de la Motorola vor lansa noua gamă de telefoane Droid în cadrul unui eveniment Verizon, ce va avea loc pe 23 iulie. Droid Maxx este așteptat să vină cu cu procesor quad-core Snapdragon 800, 2 GB memorie ram și o baterie capabilă de a rezista 2 zile fără a fi reîncărcată. Droid Ultra și Droid Mini se vor lansa tot în aceeași zi și vor oferi specificații asemănătoare.