BlackBerry A10 va dispune de slot Sim lateral

0
565

După ce ieri am văzut noul terminal al celor de la BlackBerry într-un mic hands-on video, astăzi avem parte și de câteva randări 3D care ne prezintă unele din funcțiile pe care nu le-am observat la prima vedere. Din randările de mai jos se poate observa că pe lângă portul microUSB și cel HDMI, BlackBerry A10 Aristo va sosi și cu un slot sim lateral, lucru pe care îl întâlnim de obicei la telefoanele Apple, dar și pe alte device-uri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

bba10shots-640x325

În cealaltă diagramă ne este prezentat capacul spate al smartphone-ului, care se pare că va fi înlăturabil. Deși acest lucru nu poate părea cine știe ce, el contează foarte mult, deoarece majoritatea terminalelor high-end din prezent vin fără capac detașabil și cu o baterie care nu poate fi înlăturată, în unele cazuri fiind nevoie de o cheiță specială pentru a scoate bateria.

În cazul în care BlackBerry A10 va dispune de o baterie înlăturabilă, acest lucru va fi cu siguranță un mare plus. Chiar dacă în schițele de mai sus ne este prezentat capacul detașabil, nu poate însemna că și bateria va fi la fel. Pentru a afla acest lucru mai avem de așteptat.