MoDaCo.SWITCH pentru HTC One apare într-un teaser video; lansare în curând

0
679

În curând, Paul O’Brien, proprietarul site-ului MoDaCo.com va publica o modalitate de dual-boot pentru HTC One, ce va oferi rularea paralelă a versiunii cu HTC Sense a lui One și cea stock de pe One Google Edition.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

modacoswitchdemossbig

Astăzi, Paul O’Brien a lansat primul teaser video cu SWITCH în acțiune și a declarat că încă testează pentru a verifica dacă există bug-uri și că va lansa în curând o versiune Beta a lui MoDaCo.SWITCH.

Soluția oferită de acesta permite ca cele două softuri ,,să împartă” aceleași date și aplicații, astfel că toate aplicațiile utilizatorului vor fi disponibile pe ambele versiuni de soft.

HTC_One_3V_transparent_v2-730x623

SWITCH va fi bazat pe versiunea 2.24 de soft a variantei europene a lui HTC One și pe varianta Google Edition a terminalului. Acesta va oferi o schimbare facilă a versiunilor de soft prin intermediul unei aplicații dedicate denumită “Switch”.

Soluția oferită de Paul O’Brien permite utilizatorilor să folosească în același timp și versiunea cu Sense a lui One și cea stock Android, lucru ce face achiziționarea unui One GE fără sens și de-abia aștept să văd SWITCH în acțiune, complet operațional, deoarece oferă o modalitate perfectă de dual boot între două softuri ce împart aceleași date și aplicații. Ați folosi SWITCH pe propriul One, sau ați prefera ,,să gustați” din experiența stock Android printr-un alt launcher?