BlackBerry A10 ar putea veni cu un display de 5 inch

0
696

O imagine cu un terminal ce se presupune a fi BlackBerry A10, următorul smartphone cu sistem de operare BB 10, a fost scăpată astăzi pe internet. Fotografia confirmă faptul că noul device al celor de la BlackBerry va veni cu un display de aproximativ 5 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

BlackBerry A10

Sursa afirmă că BlackBerry A10, cu numele de cod Aristo, va fi echipat cu un display ce va avea o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, la fel ca și predecesorul său, BlackBerry Z10. Nici de data aceasta nu se va folosi un ecran full HD, cum se folosesc în ultimul timp pe majoritatea smartphone-urilor high-end, iar lucrul aceasta poate însemna o mare greșeală din partea celor de la BlackBerry.

Unele zvonuri spun că handset-ul va include un procesor Snapdragon quad-core 1.5 gHz, 2 GB de ram și o cameră foto de 8 megapixeli. Design-ul lui BlackBerry A10 este destul de asemănător cu cel al lui BlackBerry Z10, cu excepția că de această dată, partea de jos este colorată în alb, și nu în negru. Cu siguranță acest terminal va rula sistemul de operare BB 10, dar mai multe detalii cu privire la preț, specificații și data de lansare nu există momentan.