Noi imagini în care iPhone Lite este comparat cu iPhone 5

0
485

După ce în ultimul timp am văzut numeroase imagini cu viitorul smartphone de buget al celor de la Apple, se pare că aceste fotografii nu încetează să apară pe internet. De data aceasta iPhone-ul de buget ( iPhone Lite ) este comparat cu iPhone 5, în ceea ce privește partea din spate.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ScreenShot023

Potrivit ultimelor zvonuri iPhone Lite va sosi în 2 variante, singura diferență fiind procesorul. Prima dintre ele se numește Zenvo, și se presupune a fi cea mai accesibilă din punct de vedere al prețului. iPhone Zenvo dispune de un procesor dual-core H5P, produs de Samsung, 1 GB de ram și suportă conectivitate FDD 4G și bluetooth 4.0. Cea de-a 2-a versiune, numită Zagato/Bertone va avea un procesor H6P, conectivitate TDD LTE, model care va sosi doar pe piața din China.

ScreenShot027

În această serie de fotografii, putem vedea un model galben de iPhone Lite comparat cu un iPhone 5 alb. Se observă că terminalul este mai puțin mai gros în comparație cu iPhone 5 și faptul că materialele din care este făcut nu arată deloc premium, folosindu-se în special plastic, pentru a păstra un preț cât mai scăzut. Un raport cu privire la următoarea generație iPhone ( 5S/6), afirmă că telefonul nu va mai fi produs în culorile alb și negru. Potrivit acestui raport iPhone 5S/ iPhone 6 va fi disponibil doar pe gri, argintiu și galben-gold.

ScreenShot024

ScreenShot028

ScreenShot026