HTC Zara Mini îşi face apariţia în noi imagini, însoţite de specificaţii

0
451

HTC se pregăteşte serios de perioada sărbătorilor de iarnă, fiind gata să ofere publicului câteva modele de telefoane midrange foarte interesante. Printre ele se va număra şi HTC Zara, care se pare că ar avea şi o versiune Mini pregătită deja.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

htc-zara-mini-z3-s-5

Acest Zara Mini a ajuns pe web sub formă de imagini şi au apărut şi câteva specificaţii legate de acest terminal. Iniţial Zara Mini a fost depistat la autoritatea Tenaa, un fel FCC din China, care aprobă produsele înainte de lansare. Apoi terminalul şi-a făcut apariţia pe un site chinez, într-o serie de fotografii hands on.

htc-zara-mini-z3-1

În cele din urmă a venit şi rândul lui @evleaks să participe la scăpare, oferind un nume de cod pentru device şi anume Z3. HTC Zara Mini va sosi cu un display TFT LCD de 4.3 inch, cu rezoluţie de 800 x 480 pixeli, procesor dual core de 1 GHz, cel mai probabil un Snapdragon 400, 512 MB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 5 megapixeli în spate şi o cameră frontală de 1.3 MP.

htc-zara-mini-z3-3

Handsetul va fi un dual SIM şi va rula Android 4.1.2. Preţul acestui nou venit nu sună deloc rău, el fiind în jur de 200 de dolari.