HTC One Max fotografiat din nou, de această dată în prim planuri detaliate

0
500

În următoarele 10 zile ar trebui să asistăm la o avalanşă de lansări care include tablete noi Apple, tablete Nokia, Nexus 5, Android 4.4 KitKat şi primul phablet HTC. E vorba despre HTC One Max, care e deja arhicunoscut, de vreme ce multe imagini hands on şi specificaţii au ajuns pe web. Nu strica totuşi să vedem şi câteva prim planuri noi astăzi.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

htc-one-max

Remarcăm partea din spate a handsetului, cu inserţia de policarbonat în partea superioară, sub care se afla o cameră Ultrapixel cu bliţ LED şi apoi un senzor pentru amprente. Recent am văzut şi câteva imagini care ofereau detalii despre utilizarea acelei zone touch. Se pare că în afară de amprentarea utilizatorului, vom putea realiza şi gesturi specifice care activează anumite aplicaţii sau funcţii.

Vă reamintesc că HTC One Max e un phablet de 5.9 inch şi observ cu stupoare că logo-ul Beats Audio a dispărut complet de pe spatele terminalului, semn al încheierii parteneriatului cu HTC. De vreme ce ecranul nu e pornit, aceasta ar putea fi doar o unitate dummy, dar una destul de arătoasă. De abia aştept comparaţiile acestui model cu Samsung Galaxy Note 3.

htc-one-max-back

HTC-One-Max-side