MiTAC lansează Navman 50, cameră video auto cu preţ accesibil, captură Full HD

0
1029

MiTAC este un nume familiar dacă folosiţi dispozitive GPS în maşină, iar firma este lider de piaţă în România. Activează şi în alte zone, precum cea a camerelor video auto, cum este cazul modelului de mai jos. Cunoscută drept Navman 50, această cameră nouă este un model entry level, cu preţ accesibil şi captură video Full HD.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aduce un unghi largi de vizualizare şi senzor G cu 3 axe, toate la preţul de 249 lei. MiTAC Navman 5 are un design compact şi cântăreşte doar 59 de grame. Include un ecran de 2.3 inch şi foloseşte un obiectiv cu deschidere F/2.0 pentru captură video mai clară şi luminoasă, chiar şi în condiţii low light. Direcţia de deplasare este înregistrată folosind o diagramă specială cu unde.

Camera şi sistemul aferent sunt utile în caz de accident, iar după conectarea dispozitivului la computer, el va arăta punctul de provenienţă şi forţa impactului, ajutându-vă să rezolvaţi problemele cu asigurarea şi autorităţile. Camera poate fi comutată pe modul foto pentru a avea cadrele atât de necesare unui dosar de accident. Navman 50 poate stoca 240 de minute de înregistrări Full HD, 492 de fotografii şi 82 de evenimente pe carduri de până la 32 GB.

Atunci când detectează o coliziune va salva automat într-un fişier video imaginile surprinse imediat înainte de detecţia şocului, dar şi cele de după. MiTAC are o experienţă amplă în domeniu, comercializând produse din brandurile Mio, Navman şi Magellan pe piaţa de la noi.