Porsche Design lansează o versiune specială de Huawei Smartwatch, cu design elegant şi materiale premium

0
893

Ştiam că Porsche Design şi-a pus amprenta pe un smartwatch Huawei încă de la MWC 2017, acolo fiind prezentat acest terminal, dar de atunci nu am mai auzit mare lucru despre produsul premium. Iată că el reapare pe firmament azi, în ceea ce pare a fi o versiune nouă şi oficială, gata de lansare de această dată.

Publicitate ⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Trebuie spus că Porsche Design a creat şi o variantă premium a telefonului Huawei Mate 9 anul trecut, deci nu e la prima ispravă de gen. În cazul ceasului nou, vom primi o curea din material hibrid, cu piele la exterior şi cauciuc la interior, cu cusături roşii fine. Avem un watch face trademark Porsche Design, o margine cu rol de vitezometru şi o carcasă din oţel inoxidabil.

La interior găsim 512 MB RAM şi 4 GB memorie internă, iar ca OS primim Android Wear 2.0. Huawei a plusat pe partea de senzori, unde se află GPS-ul, barometrul, senzorul de puls, busola, accelerometrul şi altele de gen. Nu este foarte clar ce fel de de sticlă foloseşte ecranul, dar sunt şanse mari să fie sticlă de safir pentru extra protecţie.

Din ce am înţeles Porsche Design nu va vinde chiar pe tot globul această ediţie de ceas, care nu va ajunge în SUA spre exemplu. Deocamdată debutul oficial e confirmat pentru Europa şi Marea Britanie, unde costă 795 de euro. Ar trebui să vedem pe acest ceas un procesor Snapdragon Wear, NFC şi suport pentru plăţi cu Android Pay.