Mio Technology detaliază avantajele monitorizării video pe flotele auto

0
957

Mio este unul dintre cele mai mari nume din piaţa soluţiilor auto navigaţionale, iar compania activează şi în zona sistemelor de monitorizare video. Cu această ocazie aflăm care sunt avantajele şi produsele ideale pentru monitorizare video pe flotele auto.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pe termen lung un sistem de gen poate scădea riscurile şi optimiza costurile pentru o companie. De remarcat că Mio Technology este şi lider de piaţă în România când vine vorba de GPS-uri. Soluţiile sale ajung pe maşinile firmelor de curierat, de vânzări, de închirieri maşini sau de leasing operaţional. Gestionarea unei flote auto e cheia unui business eficient şi cheia pentru a optimiza costurile.

Erorile umane, accidentele, şicanările şi furturile sunt mai bine combătute prin produse de genul. Sistemele de monitorizare video au darul de a limita furtul auto prin înregistrarea continuă a exteriorului maşinii, chiar şi când vehiculul e parcat. O astfel de dotare aduce modelul Mio MiVue 752 Dual, care vine cu o extra cameră pentru filmarea simultană a spatelui maşinii, odată ce aceasta este echipată cu modulul de alimentare continuă MiVue SmartBox.

Se poate şi monitoriza stilul de condus al şoferului pe parcursul călătoriei şi există avertizări pentru trecerea peste liniile ce separă benzile de circulaţie. Astfel de funcţii oferă modelele din seria Mio MiVue 7. Sunt şi camere video care înregistrează tot parcursul vehiculelor şi unele permit transmiterea de imagini surprinse direct spre smartphone. Asta se întâmplă la modelele Mio MiVue 733 WiFi, 752 Dual WiFi, 786 WiFi, 788 Connect şi 792 WiFi Pro.

Produsele din gama Mio MiVue se găsesc la magazinele Altex, Flanco, Cel.ro, eMAG.ro, evoMAG.ro, Media Galaxy sau gps-auto.ro.