MMD lansează monitorul Philips 272B8QJEB, cu diagonală de 27 inch, rezoluţie Quad HD

0
849

Philips are un nou monitor pe piaţa locală, modelul 272B8QJEB, axat pe productivitate. MMD este partener licenţiat Philips şi a anunţat ca atare noul monitor de 27 inch, gândit pentru utilizatorii busines şi cei care pun accent pe performanţă la birou.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Philips 272B8QJEB foloseşte un panou W-LED cu densitate crescută a pixelilor şi rezoluţie de până la 2560 x 1440 pixeli, oferind imagini Crystal Clear şi gama de culori naturale sRGB. E vorba despre un ecran de 10 biţi aici, în spatele căruia se afla un procesor special de 12 biţi şi oferind 1.07 miliarde de culori, cu tonalităţi bogate.

Noul produs stă bine şi la conectivitate, având opţiuni variate, de la VGA la DVI-Dual Link, DisplayPort 1.2. şi HDMI. Este suportată şi încărcarea rapidă a telefoanelor şi o viteză de transfer de până la 5 Gbps pentru accesorii, prin tehnologia SuperSpeed USB 3.0. Designul acestui monitor este unul ergonomic şi a fost gândit să imite experienţa cititului pe hârtie, prin modul EasyRead Mode.

Flexibilitatea e asigurată de SmartErgoBase, suportul special al monitorului care e gândit să ofere o reglare a înălţimii uşoară, o pivotare, înclinare şi unghi de rotire pentru a fi pe placul tuturor utilizatorilor. Avem şi tehnologie IPS, deci unghiurile de vizualizare sunt largi, de 178/178 grade. Veţi putea folosi monitorul atât pe orizontală, cât şi pe verticală, fără probleme.

272B8QJEB se vinde din mai 2018, la preţul de 1239 lei. Integrează şi două difuzoare de 2 W.