GoPro lansează o cameră de acţiune Hero entry level cu preţ de doar 199 dolari

1
1489

GoPro atacă zona entry level a camerelor de acţiune cu noua cameră GoPro Hero. Se numeşte pur şi simplu Hero şi atât şi atrage prin preţul mult mai scăzut decât la modelele Hero 5 şi Hero 6: doar 199 dolari. Produsul este disponibil începând de azi în magazinele de specialitate.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum vedeţi mai jos deja au început să apară unităţi în magazine fizice, deşi produsul abia a fost anunţat. Faţă de versiunile mai scumpe, noul Hero are o rezoluţie maximă 1440p şi frame rate maxim de 60 FPS. Nu poate filma în 4K sau super slow motion, face fotografii de 10 megapixeli (faţă de 12 MP cât reuşesc modelele mai scumpe). Există doar o singură opţiune de captură în rafală, de 10 FPS şi o singură opţiune de time lapse, cu 0.5 secunde per cadru.

GoPro foloseşte un chip Ambarella, faţă de chipsetul special gândit pentru Hero 6 Black, GP1. Avem şi veşti bune, precum faptul că această cameră include un ecran touch de 2 inch, control vocal, stabilizare video digitală şi o carcasă rezistentă la apă până la 10 metri adâncime. E de apreciat faptul că datorită dimensiunii accesoriile altor camere GoPro vor fi compatibile cu acest model.

GoPro nu o duce prea bine, concediind o bună parte din angajaţi şi renunţând la segmentul de drone recent. 2018 e un an cheie pentru GoPro dacă vrea să mai reziste pe viitor. Noul model Hero e promovat pentru cei care cumpără prima oară o cameră de acţiune, cei care călătoresc sau cei mici. Acest device se sincronizează via WiFi cu telefonul. Din ce am înţeles produsul înlocuieşte modelul Hero 5 Session în zona entry level.