Mio MiVue 792 WIFI Pro este prima cameră video auto cu senzor de imagine Sony Starvis; ajunge pe plan local la un preț de 749 lei!

0
2075

Camerele video auto au devenit foarte populare în ultimii ani. Pe lângă înregistrarea celor mai inedite călătorii, aceste produse au și rolul de a servi drept dovadă în cazul unui accident de care nu vă faceți vinovat. Dacă încă nu aveți o cameră auto, atunci poate că noul model Mio MiVue 792 WIFI Pro va fi prima!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aceasta este totodată și prima cameră video auto de pe piață echipată cu senzor Sony Starvis. Primim conectivitate GPS și WiFi, iar camera dispune de un sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS), funcție de monitorizare a presiunii din pneuri (opțional) și de înregistrare a imaginilor din spatele vehiculului (opțional).

Mio MiVue 792 WIFI Pro

Rolul senzorului Sony Starvis este acela de a funcționa de minune chiar și în condiții foarte dificile de iluminare, atât ziua cât și noaptea. Obiectivul este format din 6 lentile din sticlă și înregistrarea video se va realiza la rezoluție Full HD 1080p și 60 cadre pe secundă.

Mio MiVue 792 WIFI Pro

De asemenea, aflăm că acest produs marca Mio oferă un unghi larg de vizualizare de 140 grade, asigurându-se astfel captarea imaginilor detaliate și largi, fără zone moarte. Display-ul de aici este unul de 2.7 inch pe care se pot reda și filmările sau pozele realizate.

Interesant este și faptul că dispozitivul începe să înregistreze odată cu pornirea mașinii. Ni se oferă și slot microSD, dar și un senzor de șoc cu trei axe (G-Shock Sensor). Acesta pornește pornește automat și va începe înregistrarea când va detecta mișcare sau o lovitură neașteptată (în cazul coliziunii).

Mai aflăm că în modul “Parcare” utilizatorii pot modifica numărul de cadre pe secundă pentru a utiliza cât mai eficient spațiul pe cardul de memorie. Camera MiVue 792 este disponibilă în România din această lună la prețul de 749 lei în oferta Cel.ro!