Microsoft Surface Pro 6 ar urma să vină în 2019, cu schimbări mari de design

0
808

În ultima săptămână au apărut o sumedenie de zvonuri despre produse Microsoft, prin intermediul unor documente interne scăpate de compania din Redmond. Azi aflăm spre exemplu date despre tableta Surface Pro 6, după ce descoperisem informaţii despre un nou HoloLens, un nou Xbox, dar şi o tabletă accesibilă Microsoft cu ecran de 10 inch.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare că Microsoft pregăteşte un Surface Pro 6 pentru debut în 2019, cu schimbări mari de design şi cele mai noi procesoare Intel. Cunoscut sub numele de cod “Carmel”, produsul ar urma să sosească la mijlocul anului viitor. Va rula Windows 10 Pro şi din păcate nu ştim şi care sunt acele “schimbări mari de design”. Mă gândesc că rămâne fabricat din aluminiu şi magneziu, păstrează kickstandul şi poate va fi mai subţire şi uşor terminalul.

Ar trebui să includă un port USB Type-C, mai ales judecând după faptul că Microsoft a inclus deja un asemenea port pe Surface Book 2. Sunt şi câteva voci care afirmă Microsoft va continua să folosească Surface Connector-ul pe cel puţin unul dintre noile modele Surface Pro. Aparent ar fi şanse să vedem şi un Surface Pro de generaţie a cincea cu procesor Intel nou, lansat la toamnă.

Microsoft nu vrea să rateze trenul Intel Core i de generaţie a opta, chit că se pregăteşte şi de procesoarele de la anul. La cum se mişca zona tabletelor în ultima vreme totuşi, aş recomanda ceva precauţie totuşi…