Următoarea consolă Microsoft Xbox ar urma să vină în 2020; Apar detalii despre HoloLens 2

1
3428

Cineva de la Microsoft a comis-o serios de tot, scăpând documente interne cu privirie la planurile companiei pe următorii 3 ani. Avem detalii despre Surface Phone/ Andromeda, despre următorul Xbox şi un HoloLens nou.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Ni s-ar pregăti atât un telefon Surface/Andromeda, cât şi o tabletă Surface Pro accesibilă şi mai mică, dar şi una high end. Acest trident va sosi în 2018, iar în 2019 aşteptăm un HoloLens nou, cunoscut sub numele de cod Sydney. Va sosi atât într-un Developer Edition, cât şi o variantă comercială. Va fi mai ieftin decât actualul HoloLens, ceea ce ne bucură.

Dar pe noi ne interesează mai mult viitorul Xbox. Sunt şi site-uri care scriu că viitorul Xbox ar veni chiar în 2019, ceea ce mi se pare cam improbabil. Gândiţi-vă că Xbox One X a sosit toamna trecută, deci e încă proaspăt şi ştie şi 4K. Orice mişcare ar face Microsoft în această privinţă va veni ca urmare a unui anunţ legat de PlayStation 5. În fine, Xbox-ul cel nou, cel cu nume de cod Scarlett ar sosi în 2020.

Se pare şi Scarlett este o întreagă familie de produse, nu doar unul singur. Posibil să fie vorba de un Kinect nou, joystickuri noi, poate şi ceva legat de VR şi AR la pachet. Plecarea lui Terry Myerson de la Microsoft ar putea totuşi să schimbe aceste planuri. Sunt şi voci care afirmă că Microsoft pregăteşte terminale de gaming pe bază de streaming, la pachet cu un serviciu de streaming pentru jocuri.

Ce e foarte clar e că următorul Xbox va fi clar unul bazat pe grafică 4K, va avea extra RAM, stocare şi un nou setup de CPU + GPU. Dacă aş fi eu Microsoft aş renunţa complet la discuri, în favoarea distribuţiei digitale şi aş scoate şi drive-ul Blu-Ray de la bord.