Logitech G512 este o nouă tastatură mecanică de gaming; Debutează şi switch-uri GX Blue

0
1920

Logitech G continuă lansările de periferice, de această dată cu Logitech G512. Aceasta este o nouă tastatură mecanică de gaming şi împreună cu ea a fost lansat şi GX Blue, un nou model de switch-uri mecanice.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Logitech G512 este o tastatură mecanică, gândită pentru gaming şi vine cu un design inspirat din apreciatele modele G413 şi G513. Oferă 3 tipuri diferite de switch-uri: Tactile, Linear şi GX Blue. Acestea din urmă sunt o altă noutate, un nou model de switch-uri, care va fi disponibil şi la tastatură Logitech G513. GFX Blue oferă răspuns sonor în timpul apăsării tastelor, iar la apăsarea rapidă, jucători pot auzi şi simţi efectul de acţionare.

Tehnologia LIGHTSYNC se află la baza lui Logitech G512 şi aduce iluminare RGB de nouă generaţie. Astfel iluminarea şi efectele de animaţie pot fi personalizate cu ajutorul aplicaţiei gratuite Logitech Gaming Software (LGS). Sunt folosite 16.8 milioane de culori şi 4 zone de iluminare. Logitech G512 are o carcasă cu înveliş din aluminiu 5052 şi vine cu un design premium, subţire, dar şi rezistent. Oferă şi un port USB 2.0 extra, ce permite conectarea unor alte device-uri via cablu USB pentru alimentare.

Are o variantă Carbon (neagră) şi se găseşte în magazine în această lună. Se poate cumpăra doar de pe site-ul oficial Logitech la suma de 599 de lei. Tastatura mecanică de gaming Logitech G513 cu switch-uri GX Blue va sosi tot în această lună, la suma de 829 lei.