Xiaomi lansează Mi Rear View, oglindă retrovizoare inteligentă cu cameră integrată, control vocal

0
1826

Xiaomi a lansat încă un device neaşteptat astăzi, o oglindă retrovizoare inteligentă, cunoscută drept Xiaomi Mi Rear View. Se remarcă prin faptul că are control vocal şi un ecran de 5 inch, plus o cameră foarte capabilă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Camera are un sensor Sony IMX323 cu deschidere F/1.8 şi poate şi înregistra drumul vostru, accidente sau incidente de pe şosea. Oglinda inteligentă va ajuta şi la parcare sau să păstraţi distanţa corectă faţă de cei din spate. Există şi o funcţie de tracking. Suportă control vocal, are panou IPS şi avertizări dacă sunteţi pe punctul de a lovi pe cineva sau ceva când daţi cu spatele.

Poate realiza captură cu camera în faţă sau în spate. Trebuie totuşi spus că acea cameră din spate nu e oferită la pachet şi nici cardul microSD, deci le cumpăraţi separat. Suportă carduri de 16, până la 64 GB de Clasa 10. Camera are şi o funcţie specială care salvează clipuri video automat dacă se detectează o frână de urgenţă sau coliziune. Mecanismele optice au fost ajustate încât să nu apară reflexii şi distorsionări excesive.

Mi Rear View are un unghi de vizualizare de 160 de grade, 6 elemente din sticlă. Filmarea se face la rezoluţie 720p şi trecerea între camera din spate şi faţă se face în funcţie de viteza în care se află maşina. Există şi WiFi integrat astfel încât să descărcaţi rapid clipurile şi să monitorizaţi filmările în timp real. Primim o baterie de 470 mAh, care se încarcă de la orice brichetă standard.

Preţul produsului este de 53 de euro.